Η νέα σου χρονιά! Σε περιμένουν 365 μέρες που ποτέ δε θα πάρεις πίσω.

Φτιάξε τα σχέδια σου, βάλε μια τάξη, κάνε μια ευχή, κάνε πολλές ευχές. Φτιάξε για άλλη μια φορά τις λίστες σου, γέμισε τις με όλα σου τα πρέπει και τα μη, τους καινούριους σου στόχους κι όλους όσους παρέλειψες την προηγουμένη χρονιά.

Για άλλη μια φορά δες τα θέλω σου γραμμένα, για άλλη μια φορά μέτρα τα όνειρα σου και περίμενε τις επόμενες 365 μέρες για να γράψεις και να ξεγράψεις όσα η προηγούμενη χρονιά δε σ’ άφησε.

Δε νομίζεις πως έχει φτάσει η στιγμή να πετάξεις τις λίστες, να ξεφορτωθείς τις περιττές επιθυμίες και να σταματήσεις για άλλη μια χρονιά να μουτζουρώνεις το ίδιο χαρτί; Ναι, όπως ακριβώς το ακούς, πέταξε τα όλα, κάψε κάθε λάθος και πάψε να σημειώνεις τα σωστά.

Μια καλή αρχή και το ομορφότερο τέλος θα ήταν απλώς να ζήσεις! Ζήσε χωρίς να σε σταματά κανένας, δίχως να βλέπεις τα εμπόδια που οι άλλοι υψώνουν για σένα. Ζήσε δίχως να υπολογίζεις με μαθηματική ακρίβεια τη ζωή σου, άσε τη ζωή για μια φορά να κάνει τους δικούς της υπολογισμούς. Νιώσε δυνατός γιατί είσαι, νιώσε ζωντανός γιατί το αξίζεις, νιώσε «εσύ» γιατί το γουστάρεις.

Άσε για μια φορά τα όνειρα σου να σε καθορίσουν, άσε τα δικά σου θέλω να σε καθοδηγήσουν. Αυτή τη φορά σιγουρέψου πως οι επόμενες 365 μέρες θα ανήκουν σε σένα. Καν’ τες να μετράνε, αν όχι όλες τις περισσότερες. Μην αφήσεις μια λίστα να σε καθορίσει ούτε να σε περιορίσει.  Ξέρεις καλά ποιος είσαι και ξέρεις καλά τι θέλεις! Κρίμα δεν είναι για άλλη μια φορά να διστάσεις; Κρίμα δεν είναι να αφήσεις μια αρχή δίχως το δικό σου τέλος;

Δες τις καινούριες σου μέρες όπως ακριβώς πρέπει να ‘ναι! Δικές σου, αφιερωμένες σε σένα και σε όσους πραγματικά σε νοιάζουν. Όχι, δε χρειάζεται να ταξιδέψεις τον κόσμο όλο, ούτε να τον φωτογραφίσεις για να μπορούν «εκείνοι» να τον δουν. Το μόνο που χρειάζεται είναι να ζήσεις στον κόσμο, σε ένα κόσμο που εσύ έφτιαξες, κλείνοντας απ’ έξω κάθε ενόχληση, πετώντας από πάνω σου κάθε φόβο και μαζί του όσους δεν αφήνουν τα πόδια σου να ξεκολλήσουν απ’ το έδαφος.

Άσε για μια φορά τον πραγματικό σου εαυτό να σε παρασύρει κι όχι όσους σε περιτριγυρίζουν. Μην δωρίζεις σε κανέναν μια ζωή που δεν του ανήκει, μην τους αφήνεις να σε ελέγχουν και πάψε να τους επιτρέπεις να σε βάζουν σε λίστες  αναμονής. Σταμάτα να ακολουθείς κι άρχισε να δημιουργείς.

Άσε τις επόμενες 365 μέρες να σε βρουν ελεύθερο, μακριά από απρόσκλητα βλέμματα και τοξικές απόψεις. Μη διστάσεις για όλα όσα επιθυμείς να συμβούν. Ζήσε τον κάθε σου στόχο και το κάθε σου όνειρο όχι μονάχα γιατί το θέλεις μα γιατί το μπορείς!

Σε περιμένουν 365 μέρες που ποτέ δε θα πάρεις πίσω, σε περιμένουν 365 ευκαιρίες να γίνεις αυτό που πραγματικά θέλεις, 365 καινούργιες στιγμές που ακόμα δεν έχεις ζήσει. Μια καινούργια αρχή που θα κρατήσει για όσο εσύ το θες και ένα καινούργιο τέλος που κανένας δε θα γκρεμίσει αν εσύ δεν τον αφήσεις! Τι λες; Καιρός δεν είναι να δώσεις στη νέα σου αρχή μια πραγματική ευκαιρία;!

signature

Σχόλια:

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Δεν υπάρχουν σχόλια.

Previous
Εσύ είσαι τα Χριστούγεννα μου
Η νέα σου χρονιά!           Σε περιμένουν 365 μέρες που ποτέ δε θα πάρεις πίσω.